Offerte aanvragen

Belijnen Eindhoven

Markeer sinds 1968

Markeer uit Rotterdam, dé specialist in het belijnen en markeren van o.a. van snel(wegen), garagevloeren, parkeergarages, bedrijfsvloeren, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentrums, zebrapaden, opstelvakken, figuren, cijfers en dit allemaal volgens de Arbo Richtlijnen. Belijnen Eindhoven.

De juiste weg in Belijning

Belijningsbedrijf Markeer bestaat sinds 1968 en is daarmee een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren. We zijn ervan overtuigd dat u al heel wat door Markeer aangebrachte belijningen en markeringen op wegen, in en om bedrijven, scholen, luchthavens en parkeerplaatsen heeft gezien.
Vanuit onze historie neemt belijning/markeren een belangrijke plaats in binnen onze activiteiten. De term belijning/(weg)markering is een verzamelterm voor alle aangebrachte belijningen op het wegdek. Markeer zorgt (weg)markering op openbare wegen, op bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Onder belijning/(weg)markering vallen naast de bekende strepen op de weg ook magazijnbelijningen, belijningen op parkeerplaatsen, veiligheidsbelijningen, belijningen om verzamelpunten te markeren. Belijnen Eindhoven.

Waar bestaat de belijning uit?

Belijning kan uit een heleboel verschillende soorten materialen bestaan. Wat voor soort materiaal het meest geschikt is, verschilt per situatie. Wij bespreken dan ook graag met u welke vorm van belijning het meest geschikt is. Een aantal veel voorkomende belijningen/markeringen:

• Thermoplast: Thermoplast wordt voornamelijk gebruikt op wegmarkeringen. Het is een kunststof die na verhitting op het wegdek trekt. Het is geschikt voor intensief gebruikte vloeroppervlakken. Thermoplast wordt ‘getrokken’, voor kleinere oppervlakken wordt sprayplast gebruikt.
• Coating: Met een coating geeft u een groter oppervlakte kleur. Dit kan bijvoorbeeld met epoxy-coatingen. Geef uw vloer bijvoorbeeld een bepaalde kleur of kleurvlakverdeling.
• Wegbelijning: Wegbelijning is de klassieke manier om signalen en belangrijke punten aan te geven. Dit kan met zowel grondverf als vloercoatingen. In overleg met u bespreken we graag de mogelijkheden.


Soorten belijningen

Verkeers- en veiligheidsplan

Bij Markeer uit Rotterdam kun je terecht voor verschillende soorten belijningen, hieronder een overzicht:

• Belijning magazijn
• Belijning parkeerplaatsen
• Belijning parkeergarages
• Belijning wegen
• Belijning bedrijfshallen
• (vloer)coatings


Direct een offerte aanvragen

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor alle soort belijningen

Markeer uit Rotterdam is een zeer aansprekend bedrijf voor het aanbrengen van uw belijning. We staan voor u klaar om een tijdelijke- of permanente visuele informatie aan te brengen op onder andere wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, bedrijfshallen en sportaccommodaties. Maar ook voor het opstellen van een verkeersplan u bij ons terecht. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een advies op maat. Wij staan in voor duurzame oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een zichtbaar resultaat.


Wilt u uw mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, Belijnen Eindhoven.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram