Belijning Arnhem

Markeer uit Rotterdam, dé specialist in het belijnen en markeren van o.a. snel(wegen), garagevloeren, parkeergarages, bedrijfsvloeren, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentrums, zebrapaden, opstelvakken, figuren, cijfers, en dit allemaal volgens de Arbo Richtlijnen. Voor professionele belijning Arnhem.

Belijningsbedrijf Markeer bestaat sinds 1968 en is daarmee een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren. We zijn ervan overtuigd dat u al heel wat door Markeer aangebrachte belijningen en markeringen op wegen, in en om bedrijven, scholen, luchthavens en parkeerplaatsen heeft gezien.

Vanuit onze historie neemt belijning/markeren een belangrijke plaats in binnen onze activiteiten. De term belijning/(weg)markering is een verzamelterm voor alle aangebrachte belijningen op het wegdek. Markeer zorgt (weg)markering op openbare wegen, op bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Onder belijning/(weg)markering vallen naast de bekende strepen op de weg ook magazijnbelijningen, belijningen op parkeerplaatsen, veiligheidsbelijningen, belijningen om verzamelpunten te markeren. Belijning Arnhem.

Onze diensten

Waar bestaat de belijning uit?


Belijning Arnhem kan uit een heleboel verschillende soorten materialen bestaan. Wat voor soort materiaal het meest geschikt is, verschilt per situatie. Wij bespreken dan ook graag met u welke vorm van belijning Arnhem het meest geschikt is. Een aantal veel voorkomende belijningen/markeringen:

• Thermoplast: Thermoplast wordt voornamelijk gebruikt op wegmarkeringen. Het is een kunststof die na verhitting op het wegdek trekt. Het is geschikt voor intensief gebruikte vloeroppervlakken. Thermoplast wordt ‘getrokken’, voor kleinere oppervlakken wordt sprayplast gebruikt.
• Coating: Met een coating geeft u een groter oppervlakte kleur. Dit kan bijvoorbeeld met epoxy-coatingen. Geef uw vloer bijvoorbeeld een bepaalde kleur of kleurvlakverdeling.
• Wegbelijning: Wegbelijning Arnhem is de klassieke manier om signalen en belangrijke punten aan te geven. Dit kan met zowel grondverf als vloercoatingen. In overleg met u bespreken we graag de mogelijkheden voor belijning Arnhem.
bedrijfshal belijning Arnhem
Belijning Arnhem

Soorten belijningen

Bij Markeer uit Rotterdam kun je terecht voor verschillende soorten belijningen, hieronder een overzicht:

• Belijning magazijn
• Belijning parkeerplaatsen
• Belijning parkeergarages
• Belijning wegen
• Belijning bedrijfshallen
• (vloer)coatings

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor alle soort belijningen

Markeer uit Rotterdam is een buitengewoon vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het aanbrengen van belijning en biedt een scala aan indrukwekkende diensten op dit gebied. Wij zijn er altijd om aan uw zijde te staan, of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente visuele markeringen. Onze expertise omvat het aanbrengen van belijning op verschillende locaties, waaronder wegen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen en sportfaciliteiten. Bovendien bieden we professionele ondersteuning bij het opstellen van verkeersplannen. Bij Markeer uit Rotterdam kunt u erop vertrouwen dat u een op maat gemaakt advies ontvangt dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze toewijding aan duurzame oplossingen is ongeëvenaard. We begrijpen dat de belijning die we aanbrengen niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en bestand tegen de tand des tijds. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw belijning niet alleen zichtbaar is, maar ook langdurig en slijtvast, zodat u kunt vertrouwen op een blijvend resultaat.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op klanttevredenheid. Bij Markeer uit Rotterdam streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. We geloven dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom gaan we altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat onze diensten aan uw specifieke wensen voldoen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Dus, als u op zoek bent naar betrouwbare professionals om uw belijningsbehoeften aan toe te vertrouwen, hoeft u niet verder te zoeken. Markeer uit Rotterdam staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw omgeving niet alleen veiliger en functioneler wordt, maar ook esthetisch aantrekkelijk met een duurzaam zichtbaar resultaat waarop u kunt rekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke project met ons te bespreken. Wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.
Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor de routebeschrijving
Klik hier voor verkeersmaatregelen
Direct een offerte aanvragen
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.