Belijning bedrijfshal

Duidelijke belijning voor bedrijfshallen 

Bedrijf- en fabriekshallen worden vaak intensief gebruikt. Niet alleen lopen er tientallen voetstappen per dag over de vloer, ook heftrucks en andere voortuigen rijden er dagelijks overheen. Dit vraagt om duurzame vorm van belijning voor bedrijfshallen. Allereerst natuurlijk voor de veiligheid. Met goede belijning voor bedrijfshallen zorgt u ervoor dat bepaalde delen in een hal netjes afgebakend worden. Zo verkleint u de kans op ongelukken. Daarnaast is het vervelend als u elk jaar opnieuw belijning voor bedrijfshallen moet aanbrengen. Het is duurzamer om het meteen in één keer goed te doen.

Specialist in belijning voor bedrijfshallen

Bij Markeer zijn we specialist in het aanbrengen van markeringen en belijning in bedrijfshallen. Bij al onze klussen gaan op een secure, duurzame en efficiënte manier te werk. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies hoe we dit het beste kunnen doen. De producten en diensten die wij aanbieden zijn speciaal afgestemd op het materiaal van bedrijfshallen. Elke keer zorgt dit weer voor een goed eindresultaat.

De beste professionals

Of het nu gaat om fabriekshallen, luchthavens of parkeerplaatsen. Voor een professionele belijning voor bedrijfshallen bent u bij Markeer aan het juiste adres. Al sinds 1968 verzorgen wij de belijning voor diverse locaties. Als geen ander weten wij dat er hoge eisen gesteld worden aan belijning. Een streepje meer of minder kan een groot verschil maken. Onze medewerkers zijn zich daar goed bewust van en gaan uiterst secuur te werk. Bij Markeer zijn we goed in staan om aan hoge verwachtingen te voldoen.

Onze werkwijze

Bij het aanbrengen van een goede belijning of markering brengen we allereerst de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart. Dit doen wij in overleg met u, zodat we er zeker zijn dat de wensen overeenkomen met het uiteindelijke eindresultaat. Vervolgens bekijken we welk markeringsproduct we het beste kunnen gebruiken voor het type oppervlak. Dit is altijd maatwerk. Het fijne hieraan is dat u hiermee altijd verzekerd bent van een optimale hechting op de vloer. Vervolgens gaan wij zorgvuldig en vlot voor u aan de slag. Hierbij houden we altijd rekening met uw bedrijfsactiviteiten. We gaan zo onopvallend mogelijk te werk, zodat uw medewerkers zo min mogelijk worden gestoord en onderbroken.

Halbelijning

Hulp nodig? Markeer staat voor u klaar

Bij Markeer is het vanzelfsprekend om met u mee te denken over de belijningswerkzaamheden. Markeer verzorgt niet alleen belijning, maar ook voor het aanbrengen van symbolen en belettering kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!