Belijning gymzaal 2019-02-28T13:49:55+00:00

Belijning gymzaal

Belijning is de finishing touch in een gymzaal. Veel gym- en sportzalen zijn voorzien van diverse lijnen, die uiteraard uitgevoerd zijn in diverse kleuren. Op deze manier kunnen er diverse sporten worden uitgevoerd in de multifunctionele zaal. Zoekt u een geschikt bedrijf dat deze belijningen kan plaatsen? Dan komt u vrijwel zeker bij Markeer terecht.

Markeer is al sinds 1968 actief in de markeer branche. We zijn ruim een halve eeuw geleden begonnen met het aanleggen van strepen en aanwijzingen op de weg. Tegenwoordig is ons werkgebied flink uitgebreid en werken we ook naast de weg. U kunt ons ook benaderen voor de belijning van fabriekshallen, parkeergarages, alle soorten sportvelden en gymzalen.

Eisen aan de belijning van de gymzaal

Uiteraard zullen de verschillende ondergronden een andere toepassing vragen en heeft u vanzelfsprekend een ruime keuze in de kleurstelling van de diverse lijnen. Daarnaast is het belangrijk dat de belijning voldoende contrasterend is met de sportvloer. Dit wordt overigens bepaald door het verschil in lichtsnelheid (dit wordt aangeduid met de letter L) tussen de belijning van het speelveld en de vloer van de gymzaal. Als de zaal wordt gebruikt voor officiële sportwedstrijden, gelden vastgestelde regels met betrekking tot de kleurstelling en de zichtbaarheid van de lijnen. Aan een belijning voor onderwijsdoelstellingen, in het geval de hal alleen als gymzaal wordt gebruikt, zijn uiteraard minder eisen gesteld.

Maatwerkadvies over belijningen van gymzalen

In de lange periode dat we in deze sector actief zijn, hebben we een uitstekende expertise op dit gebied opgebouwd. We kunnen u dan ook op een uitstekende wijze adviseren over de diverse mogelijkheden in belijningen van gymzalen. U kunt bij ons altijd rekenen op maatwerkadvies over belijningen van gymzalen. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om de gymzaal te bekijken en met u mee te denken wat de mogelijkheden zijn om uw wensen te vervullen.

Als de gymzaal voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, moet zowel de vloer als de belijning slijtvast zijn. Het is dan ook noodzakelijk om de belijningverf af te stemmen op het type sportvloer. Dit heeft te maken met de hechtingscapaciteiten van het materiaal dat voor de vloer is gebruikt. Hierin zit een duidelijk verschil tussen een marmoleum, PU, hout of PVC vloer. We zullen u hier uitgebreid over informeren en dit met u afstemmen.

Markeer voor het aanleggen van belijning in sportfaciliteiten

Markeer is al ruim 50 jaar toonaangevend in het aanbrengen van belijningen voor diverse doelstellingen. Uiteraard gebruiken we de meest geavanceerde technieken voor het aanbrengen van de belijning in de gymzaal en hebben we de beschikking over de meest moderne materialen.

Heeft in interesse om af te stemmen wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Markeer is gevestigd in Schiedam. We nemen opdrachten aan in heel Nederland en uiteraard ook daarbuiten. We trekken géén lijn bij de grens.