Belijning hockeyveld

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de belijning van een hockeyveld kan aanleggen? De vakkundige medewerkers van Markeer kunnen u ongetwijfeld helpen. Wij zijn al meer dan 50 jaar een toonaangevend bedrijf in het plaatsen van belijning voor diverse toepassingen. Als er een lijn moet worden getrokken, zijn wij het beste adres.

Hockey is een sport waarbij de belijning een belangrijke rol speelt. De belijning is van enorm belangrijk om de regels te kunnen handhaven. Denk alleen maar aan de cirkel die in een hockeyveld ligt, waarbinnen gescoord mag worden. Zeker bij een snelle sport als hockey is het van groot belang dat de belijning van grote afstand nog goed zichtbaar is voor alle partijen én voor de scheidsrechter. Deze uitdaging kunt u aan ons overlaten.

De beste belijning voor uw hockeyveld

Markeer is al ruim een halve eeuw lang een toonaangevend bedrijf in belijningen. We worden gezien als een begrip in het trekken van lijnen. In de lange tijd dat we actief zijn in deze branche, hebben we een uitstekende vakkennis opgebouwd op dit vakgebied. We nodigen u dan ook van harte uit om gebruik te maken van deze kennis.

We denken graag met onze klanten mee over de best mogelijke oplossingen. Markeer is dan ook een toonaangevend- en vooruitstrevend bedrijf dat er alles aan doet om de hoogste eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Uiteraard gebruiken we hiervoor de meest geavanceerde technieken en hebben we de beschikking over moderne materialen.

Lijnen van een hockeyveld laten trekken

Na ooit begonnen te zijn als een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van belijningen en andere aanduidingen voor de wegenbouw, zijn we nu ook naast de weg te vinden. We hebben een zijweg genomen en zijn onder ander op diverse sportvelden uitgekomen.

U kunt ons benaderen om diverse soorten sportvelden te belijnen. Hierbij kunt u uiteraard denken aan betonnen sportvelden (zoals hardcourtbanen), maar u kunt ons ook benaderen om de lijnen van een hockeyveld laten trekken. Uiteraard kunnen we u helpen met de belijningen op waterkunstgras, zandkunstgras en zandkunststof velden. Hiervoor gebruiken wij een speciale epoxy-coating. Dit is een zeer duurzaam materiaal dat uitstekend geschikt is voor belijning van kunstgrasvelden. De lijnen blijven goed zichtbaar, ook bij intensief gebruik van het veld. Uiteraard vergeten we de strafbalstippen ziet.

Belijning hockeyveld

Advies over het aanleggen van belijningen van hockeyvelden

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan persoonlijk advies over het aanleggen van belijningen van hockeyvelden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend komen we graag op uw hockeyveld kijken en met u bespreken hoe we uw wensen kunnen invullen. Markeer is gevestigd in Schiedam. Uiteraard nemen we opdrachten aan door het hele land en daarbuiten. De spelregels voor hockey zijn immers overal hetzelfde.