Belijning parkeerplaatsen en parkeergarages

Markeer Wegenlijnbedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning op parkeerplaatsen en op parkeergarages. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor parkeervakbelijning. Een strakke en duurzame belijning is het resultaat. Wilt u een parkeerplaats of parkeergarage belijnen? Neem dan contact met ons op. Markeer heeft meer dan 50 jaar ervaring in het aanbrengen van parkeervakbelijning.

Specialisten in aanbrengen belijning parkeerplaatsen en parkeergarages

Het aanbrengen van belijning van parkeerplaatsen en parkeergarages is ons dagelijks werk. We helpen onze opdrachtgevers in het aanbrengen van parkeervakbelijning in verschillende omstandigheden. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de opdrachtgever stellen wij een deskundig advies op.

Belijning parkeerplaatsen door Markeer

Markeer Wegenlijnbedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringssignalen op parkeergarages, ondergrondse garages, bedrijfsterreinen en openbare parkeerplaatsen en parkeerplaatsen van winkels, bedrijven, ziekenhuizen en andere parkeergelegenheden. We werken nauwkeurig, correct, op tijd en klantgericht. Onze moderne methodiek van markeringen aanbrengen zorgt voor rechte, scherp omrande parkeerruimte lijnen, richtingspijlen en verkeersinstructies zoals op de weg aangebrachte verkeerstekens.

Geschikte materialen voor parkeervakbelijning

Voor de belijning van parkeerplaatsen en parkeergarages kan gekozen worden uit diverse materiaalsoorten. Uiteraard wordt u over het juiste materiaal door ons vooraf uitvoerig ingelicht. Afhankelijk van de ondergrond, graad van belasting, mogelijkheden van aanbrengen, voorkeur van de opdrachtgever en gestelde eisen aan duurzaamheid biedt Markeer diverse oplossingen voor het aanbrengen van parkeervakbelijning.

Wegenverf is een universeel materiaal op basis van acryl, geschikt voor de meeste parkeerplaats ondergronden. Deze verf kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht in lengtemarkeringen en allerlei figuraties. Bovendien is het sneldrogend (15 minuten) en heeft bij gemiddeld gebruik een levensduur van 1 jaar. Een alternatief is 2-componenten wegenverf. Bij uitstek geschikt voor toepassingen op beton en asfalt ondergronden. Dit materiaal heeft een droogtijd van circa 3 uur en een verwachte levensduur tot 4 jaar. Milieuvriendelijk water-gedragen componentenverf is zeer geschikt voor ruimten waar vluchtige stoffen niet gewenst zijn. Dit materiaal is een goed alternatief voor het aanbrengen van belijning in parkeergarages.

Belijning parkeerplaatsen

Belijning parkeergarage door Markeer

Wanneer u een parkeergarage wilt belijnen, zijn er een aantal belangrijke factoren die deze klus lastiger maken dan het belijnen van parkeerplaatsen. In parkeergarages wordt vaak een andere ondergrond gebruikt dan op parkeerplaatsen en dus dient de belijning van een parkeergarage hierop aangepast te worden. Bij Markeer weten we precies welke materialen geschikt zijn voor de verschillende soorten ondergrond. Een ander niet te verwaarlozen punt is het aanbrengen van belijning in een parkeergarage. In een parkeergarage is namelijk minder ruimte beschikbaar voor een werkploeg om vrij te kunnen bewegen en dient er ook rekening gehouden te worden met zichtbaarheid in deze vaak donkere ruimtes. Bij het aanbrengen van de belijning in een parkeergarage zorgen we ervoor dat we snel en effectief te werk gaan. Het werken in kleine ruimtes is ons niet vreemd, evenals het aanvoeren van de benodigde gereedschappen en materialen.

Belijning parkeerplaatsen bij hoge belasting

De belijning van parkeerplaatsen met een hoge belasting, bijvoorbeeld door zeer sterk intensief gebruik of op terrein waar veel zwaar vervoer komt vraagt om speciaal belijningsmateriaal. Koud plastic en verspuitbare koud plastic zijn hoogwaardig markeringsmaterialen met een levensduur tot 4 jaar. Dit materiaal bij uitstek geschikt voor intensief belaste ondergronden. Dit materiaal wordt machinaal verwerkt bij het belijnen van parkeerplaatsen en handmatig bij het aanbrengen van figuraties.

Thermoplast is een hoogwaardig KIWA gecertificeerd markeringsmateriaal, dat wordt ingezet bij de belijning van parkeerplaatsen van asfalt of, in combinatie met een primer bij betonnen ondergronden. Dit duurzame markeringsmateriaal heeft een verwachte levensduur 3 tot 7 jaar, afhankelijk van de toepassing en verkeersintensiteit. De thermoplast wordt met behulp van een markeermachine aangebracht waardoor dit materiaal alleen verwerkt kan worden bij lengtemarkeringen.

Zichtbaar resultaat met Markeer

Markeer Wegenlijnbedrijf staat voor diversiteit in oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen die aan een moderne, duurzame en goed zichtbare belijning van parkeerplaatsen gesteld worden. Neem u voor alle mogelijkheden en een afgestemd voorstel voor uw project vrijblijvend contact op. Voor parkeervakbelijning van hoge kwaliteit moet u bij Markeer Wegenlijnbedrijf zijn.

Belijning parkeergarage