Belijning parkeerplaatsen

Visuele communicatie die richting geeft…

Markeer Wegenlijnbedrijf is gespecialiseerd in een bijzonder product. Een product dat vooral opvalt wanneer het níét aanwezig of niet goed aanwezig is. Wij verzorgen sinds 1968 markeringen in de openbare wegenbouw, op bedrijfsterreinen en op sportvelden. Een van onze expertises de belijning parkeerplaatsen.

Belijning parkeerplaatsen en verkeersstructurering

Het aanbrengen van duidelijke verkeersstructurering, belijning van parkeerplaatsen, een goedzichtbare en herkenbare markering van de voetpaden of het aanbrengen van structurering van invalideparkeerplaatsen is ons dagelijks werk.

Markeer Wegenlijnbedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringssignalen op parkeergarages, ondergrondse garages, bedrijfsterreinen en openbare parkeerplaatsen en parkeerplaatsen van winkels, bedrijven, ziekenhuizen, enz. We werken nauwkeurig, correct, op tijd en klantgericht. Onze moderne methodiek van markeringen aanbrengen zorgt rechte, scherp omrande parkeerruimte lijnen, richtingspijlen en verkeersinstructies zoals op de weg aangebrachte verkeerstekens.

Oplossingen bij parkeerplaatsbelijning

Voor de belijning van parkeerplaatsen kan gekozen worden uit diverse materiaalsoorten. Uiteraard wordt u over het juiste materiaal door ons vooraf uitvoerig ingelicht. Afhankelijk van de ondergrond, graad van belasting, mogelijkheden van aanbrengen, voorkeur van de opdrachtgever en gestelde eisen aan duurzaamheid biedt Markeer diverse oplossingen voor het aanbrengen van parkeerplaats belijning.

Wegenverf is een universeel materiaal op basis van acryl, geschikt voor de meeste parkeerplaats ondergronden. Wegenverf kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht in lengtemarkeringen en allerlei figuraties. Wegenverf is sneldrogend (15 minuten) en heeft bij gemiddeld gebruik een levensduur van 1 jaar. Een variatie op wegenwerf is 2 componenten wegenverf. Bij uitstek geschikt voor toepassingen op beton en asfalt ondergronden. Dit materiaal heeft een droogtijd van circa 3 uur en een verwachte levensduur tot 4 jaar. Milieuvriendelijk water-gedragen componentenverf is zeer geschikt voor ruimten waar vluchtige stoffen niet gewenst zijn. Dit materiaal is een goed alternatief voor het aanbrengen van belijning in parkeergarages.

Belijning parkeerplaatsen hoge belasting

De belijning van parkeerplaatsen met een hoge belasting, bijvoorbeeld door zeer sterk intensief gebruik of op terrein waar veel zwaar vervoer komt vraag om speciaal belijningsmateriaal. Koud plastic en verspuitbare koud plastic zijn hoogwaardig markeringsmaterialen met een levensduur tot 4 jaar. Dit materiaal bij uitstek geschikt voor intensief belaste ondergronden. Dit materiaal wordt machinaal verwerkt bij het belijnen van parkeerplaatsen en handmatig bij het aanbrengen van figuraties.

Thermoplast

Thermoplast is een hoogwaardig KIWA gecertificeerd markeringsmateriaal, dat wordt ingezet bij de belijning van parkeerplaatsen van asfalt of, in combinatie met een primer bij betonnen ondergronden. Dit duurzame markeringsmateriaal heeft een verwachte levensduur 3 tot 7 jaar, afhankelijk van de toepassing en verkeersintensiteit. De thermoplast wordt met behulp van een markeermachine aangebracht waardoor dit materiaal alleen verwerkt kan worden bij lengtemarkeringen.

Zichtbaar resultaat van Markeer

Markeer Wegenlijnbedrijf staat voor diversiteit in oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen die aan een moderne, duurzame en goed zichtbare belijning van parkeerplaatsen gesteld worden. Neem u voor alle mogelijkheden en een afgestemd voorstel voor uw project vrijblijvend contact op.