Belijning sportvelden 2019-02-28T13:41:43+00:00

Belijning sportvelden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat belijningen op een sportveld kan aanbrengen? Dan moet u zeker bij Markeer zijn. Wij zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringen voor diverse toepassingen, onder andere voor sportvelden. We zorgen voor duurzame oplossingen die uiteraard volledig zijn afgestemd op uw wensen.

En sportveld kan uiteraard niet zonder belijning. De belijning draagt eraan bij dat de regels van de betreffende sport kunnen worden nageleefd. Het is daarom ook belangrijk dat de belijning goed zichtbaar is en dit ook blijft bij intensief gebruik van het sportveld. Hier kunt u op rekenen als u de lijnen door ons laat plaatsen. Wij trekken een duidelijke lijn.

Maatwerkoplossingen van Markeer

Markeer is één van de oudste markeringsbedrijven die in Nederland actief is. We zijn al sinds 1968 actief in deze branche. We onderscheiden ons als een toonaangevend- en vooruitstrevend bedrijf. Omdat we begrijpen dat het aanbrengen van markeringen een specialistisch werk is waar u waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft, vinden we het uiteraard géén probleem om met u mee te denken over de best mogelijke manier om invulling te geven aan uw wensen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis zijn we in staat om vaak de meest hoge eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Belijning van een sportveld

Na ooit begonnen te zijn als specialist in wegmarkeringen zijn we nu ook naast de weg actief. U kunt ons ook benaderen voor de belijning van een sportveld. We kunnen iedere ondergrond op de juiste manier belijnen. We hebben een breed scala aan producten voor diverse toepassingen. Naast de reguliere toepassingen voor de wegenbouw kunnen we ook epoxy-coatings aanbrengen, een toepassing die vaak wordt gebruikt voor sportvelden. Uiteraard gebruiken we hiervoor over de meest geavanceerde technieken en hebben we de beschikking over moderne materialen.

We kunnen diverse soorten sportvelden belijnen. Denk hierbij aan onder andere (kunst) grasvelden, beton velden (zoals hardcourtbanen) en gymzalen. Uiteraard kunnen we de belijning in diverse kleuren aanbrengen. U kunt dan meerdere sporten laten uitvoeren in één ruimte.

Advies over het aanleggen van belijningen van sportvelden

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan persoonlijk advies over het aanleggen van belijningen van sportvelden? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We komen graag eens bij u op het sportveld kijken en bespreken hoe we uw wensen kunnen invullen. We zijn gevestigd in Schiedam maar nemen uiteraard opdrachten aan door het hele land. We zijn zelfs bereid om de grens over te gaan want daar ligt géén lijn meer.