Belijning voetbalveld 2019-01-21T08:14:14+00:00

Belijning voetbalveld

Zonder belijning geen scoré!

Sport gaat om spelers, om competitie, om spel…Techniek en regels bepalen de scoré en dat geldt ook voor de belijning op uw voetbalveld. Laat uw belijning voetbalveld professioneel en tot op de millimeter correct aanbrengen door Markeer Wegenlijnbedrijf. Hiermee scoort u op elk gebied: kleurvastheid, correctheid, snelheid, duurzaamheid en tevredenheid van de penningmeester.

Sportveldbelijning: Heldere visuele communicatie

Sportveldbelijning is een vorm van communicatie. Het is van groot belang dat spelgebieden en niet spelgebieden ondubbelzinnig zijn aangegeven. Spelers en supporters moeten erop kunnen vertrouwen dat de speelvelden kloppen en dit moet in één oogopslag duidelijk zijn. Een correct aangebrachte, goed onderhouden belijning op het voetbalveld zorgt het voor een heldere, snelle visuele communicatie zonder discussie.

Verlening in het spel

Waar u als sport- en voetbalvereniging tijdens wedstrijden doorgaans niet op zit te wachten, brengt Markeer juist in. Namelijk verlening! Wij voorzien elke ‘match’ graag van zoveel mogelijk verlening tijd. Verlening in tijdsduur van uw sportveldbelijning. Dit bereiken we door te werken met hoogwaardige belijningsverf en de inzet van gekwalificeerde vakmensen.

Belijning voetbalveld natuurgras en kunstgras

Wij werken met beproefde en bewezen belijningsverf van hoogwaardige kwaliteit. Afhankelijk van het veld, gras belijning voetbalveld of kunstgras belijning voetbalveld, brengen we de juiste sportveldbelijning aan. Daarbij kijken we niet alleen naar een correcte manier van aanbrengen, maar ook naar de milieueisen die aan de biologische afbreekbaarheid van uw voetbalveld belijning gesteld wordt.

Professionele sportveldbelijning

Markeer Wegenlijnbedrijf doet meer dan wegbelijning. Ook op sportvelden zoals voetbalvelden zorgen we voor dezelfde professionele en hoogwaardige belijning die onze opdrachtgevers van ons gewent zijn. Uiteraard aangepast naar de eisen die aan de belijning van voetbalvelden gesteld wordt. De juiste belijningsverf voor sportenvelden als voetbalvelden wordt door ons aangebracht met een van onze moderne markeerwagens. Voorheen werden dit soort wagens ook wel kalkwagen of witkalkwagen genoemd.

De rechte lijn naar uw belijning voetbalveld

Markeer Wegenlijnbedrijf is een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland. Sinds 1968 verzorgen we wegmarkeringen in de openbare wegenbouw, parkeermarkeringen en wegmarkeringen op bedrijfsterreinen en belijningen op voetbalvelden en sportvelden. Met onze gedegen ervaringen als markeerbedrijf kiest u voor de meest directe lijn naar een perfect aangebrachte belijning van uw speelveld(en).

Wij staat voor oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen die aan een moderne, duurzame en goed zichtbare voetbalveld belijning gesteld worden. Wilt u graag meer weten over de sportveld belijning van Markeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.