Halbelijning

Duidelijke halbelijning voor uw elk type hal

Fabriekshallen en sporthallen worden vaak intensief gebruikt. Niet alleen lopen er tientallen voetstappen per dag over de vloer, ook heftrucks en andere voortuigen rijden er dagelijks overheen. Dit vraagt om duurzame belijning op de vloer. Allereerst natuurlijk voor de veiligheid. Met goede halbelijning zorgt u ervoor dat bepaalde delen in een fabriekshal netjes afgebakend worden. Zo verkleint u de kans op ongelukken. Daarnaast is het vervelend als u elk jaar opnieuw halbelijning moet aanbrengen. Het is duurzamer om het meteen in één keer goed te doen.

Specialist in halbelijning

Bij Markeer zijn we specialist in het aanbrengen van markeringen. Bij al onze klussen gaan op een secure, duurzame en efficiënte manier te werk. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies hoe we dit het beste kunnen doen. De producten en diensten die wij aanbieden zijn speciaal afgestemd op het materiaal van fabriekshallen en sporthallen. Elke keer zorgt dit weer voor een goed eindresultaat.

De beste professionals

Of het nu gaat om gymzalen, fabriekshallen, luchthavens of parkeerplaatsen. Voor halbelijning bent u bij Markeer aan het juiste adres. Al sinds 1968 verzorgen wij de belijning voor diverse locaties. Als geen ander weten wij dat er hoge eisen gesteld worden aan belijning. Een streepje meer of minder kan een groot verschil maken. Onze medewerkers zijn zich daar goed bewust van en gaan uiterst secuur te werk. Bij Markeer zijn we goed in staan om aan hoge verwachtingen te voldoen.

Onze werkwijze

Bij het aanbrengen van een goede halbelijning brengen we allereerst de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart. Dit doen wij in overleg met u, zodat we er zeker zijn dat de wensen overeenkomen met het uiteindelijke eindresultaat. Vervolgens bekijken we welk markeringsproduct we het beste kunnen gebruiken voor het type oppervlak. Dit is altijd maatwerk. Het fijne hieraan is dat u hiermee altijd verzekerd bent van een optimale hechting op de vloer. Vervolgens gaan wij zorgvuldig en vlot voor u aan de slag. Hierbij houden we altijd rekening met uw bedrijfsactiviteiten. We gaan zo onopvallend mogelijk te werk, zodat uw medewerkers zo min mogelijk worden gestoord en onderbroken.

Hulp nodig?

Bij Markeer is het vanzelfsprekend om met u mee te denken over de belijningswerkzaamheden. Markeer verzorgt niet alleen belijning, maar ook voor het aanbrengen van symbolen en beletting kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!