Vloercoating

Vloercoating is een uitstekende toepassing om visuele instructies op een vloer aan te leggen. Bent u van plan om een vloercoating te laten aanbrengen? Ontdek dan gerust vrijblijvend de mogelijkheden van markeer. Wij hebben al decennia lang ervaring in dit soort werkzaamheden. Markeer is één van de oudste markeringsbedrijven van ons land. We zijn al sinds 1968 actief op dit gebied en staan bekend als een zeer toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende expertise zijn we in staat om aan de hoogst mogelijke verwachtingen te voldoen. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht om vloercoating aan te laten brengen.

De toegevoegde waarde van vloercoating

Vloercoating kan zowel indoor als outdoor worden aangebracht. Hierbij kunt u uiteraard denken aan fabriekshallen, garages en laboratoria. De overeenkomst tussen deze toepassingen is dat de vloercoating wordt aangelegd om regels te visualiseren. Het aanbrengen van vloercoatings heeft dan ook géén andere doelstelling dan het visualiseren van grenzen. Met betrekking tot een garage ziet iedereen hierdoor waar de rijbaan is en waar er geparkeerd kan worden, in een fabriekshal weet iedereen waar vorkheftrucks mogen rijden en waar specifieke goederen geplaatst worden.

Hoe vloercoating in onze samenleving opgenomen is

Uit de bovenstaande voorbeelden blijkt dat er weinig dagen voorbij zullen gaan, zonder dat u de visuele instructies op een vloer volgt. Vloercoating is dan ook volledig in onze wereldwijde samenleving opgenomen. Het zorgt voor structuur op plekken waar veel mensen samenkomen. Zelfs de best georganiseerde bedrijven of fabriekshallen zouden een belangrijk deel van hun structuur kwijt zijn als er geen vloercoating zou zijn aangebracht op de werkplek.

Diverse mogelijkheden

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden waaraan u kunt denken als u een vloercoating wilt laten aanbrengen. Alleen al door het gebruik van diverse kleurstellingen kunt u een structuur aanbrengen. Hiervoor is een rijk palet aan kleuren beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor het gebruik van lijnen, blokken, cirkels en andere figuren om meer structuur in de organisatie aan te brengen.

Vloercoating

Meer weten? We horen graag van u!

Heeft u ideeën om vloercoating aan te laten brengen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We hebben een breed scala aan coating producten beschikbaar die we kunnen inzetten voor zeer veel toepassingen. We kunnen hierbij kiezen uit reguliere producten die ook in de wegenbouw worden gebruikt, maar ook uit specifieke epoxy–coatingen. Uiteraard zullen we u informeren over de diverse mogelijkheden. We denken uiteraard ook met u mee wat voor u de beste oplossing is en geven u een maatwerkadvies. Wij kunnen immers goed voorstellen dat u hier niet dagelijks mee bezig bent! Maak gerust gebruik van onze ervaring en vakkennis. We helpen u graag met het visualiseren van uw ideeën en wensen.