sportveld aanleggenIn Nederland zijn ontzettend veel sportclubs en sportverenigingen te vinden. We zijn met z’n allen dan ook behoorlijk sportief. Vrijwel iedereen in ons land doet wel iéts aan sport. De één weliswaar wat fanatieker dan de ander, maar dat is helemaal niet erg. We hoeven immers niet allemaal mee te doen aan de Olympische Spelen. Om ervoor te zorgen dat alle sporters in ons land aan hun trekken komen is het belangrijk dat er voldoende sportvelden zijn. Bij het aanleggen van een sportgeld komt het een en ander kijken. Hoe pakt u dat aan?

Wat voor sportveld wilt u aanleggen?

Voordat u aan de slag gaat met het aanleggen van een sportveld, is het belangrijk dat u weet wát voor veld u wilt aanleggen. Voor welke doeleinden wilt u het veld gaan gebruiken? Is het veld voor één specifieke sport of moet het veld geschikt zijn voor meerdere sporten? Een atletiekbaan moet immers aan andere eisen voldoen als een voetbalveld. Hetzelfde geldt voor een tennisbaan en een honkbalveld.

Voor binnen of buiten?

Daarnaast is het uiteraard van belang of het veld voor binnen of buiten is. Bij het aanleggen van een buitenveld heeft u andere materialen en grondstoffen nodig dan bij het aanleggen van een binnenveld. Maar hiermee bent u er nog niet. Voor het aanleggen van een sportveld binnen en buiten zijn ook nog eens talloze opties. Wat voor type vloer wilt u gebruiken voor binnen? En wat voor gras wilt u gebruiken voor buiten? Gaat u voor kunstgras of voor echt gras? Allemaal keuzes die van invloed zijn op het eindresultaat.

De juiste belijning

Na de aanleg van het sportveld, is het belangrijk om deze op de juiste manier af te werken. De juiste belijning is hierbij essentieel. Het is onmisbaar bij het handhaven van de spelregels. Sporters moeten natuurlijk wel goed kunnen zien of een bal in of uit is. Hetzelfde geldt voor de scheidsrechter. Bent u op zoek naar een specialist voor het aanbrengen van belijning op sportvelden? Bij Markeer zijn we hier zeer bedreven in. Al jarenlang verzorgen we de belijning bij diverse sportaccommodaties. Of u nu op zoek bent naar belijning voor voetbalvelden, hockeyvelden, tennisbanen of andere sportvelden. Bij Markeer weten we er raad mee. We verzorgen de belijning op uw sportvelden graag voor u.

De specialisten van Markeer helpen u graag!

Bent u benieuwd naar onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Onze specialisten adviseren u graag over het aanbrengen van belijning op uw sportveld.