Bent u in het bezit van een parkeerplaats waar meerdere auto’s of voertuigen geparkeerd staan? Dan weet u vast wel dat het belangrijk is om duidelijkheid te creëren voor de gebruikers van uw parkeerplaats. Hiermee voorkomt u dat mensen foutparkeren en de totale capaciteit van uw parkeerplaats verlagen. Met duidelijke belijning op uw parkeerplaats weet iedereen waar wel en waar niet geparkeerd mag worden. Maar hoe zorgt u voor deze duidelijke belijning op de parkeerplaats? In dit artikel leest u meer over verf voor de belijning van uw parkeerplaats.

Wegenverf voor belijning parkeerplaats

Voor de belijning van parkeerplaatsen kan gekozen worden uit verschillende soorten materialen. Welk materiaal het meest geschikt is voor uw parkeerplaats is afhankelijk van de ondergrond, graad van belasting, mogelijkheden van aanbrengen, uw voorkeur en de eisen die u stelt aan de duurzaamheid. Wegenverf is een veelgebruikt materiaal voor belijning van de markeerplaats. Deze verf is op basis van acryl en daarmee geschikt voor het aanbrengen op de meeste ondergronden. Dit kan zowel handmatig als machinaal aangebracht worden. Naast gewone wegenverf op basis kan voor belijning van uw parkeerplaats ook gekozen worden voor 2-componenten wegenverf. Dit is vooral geschikt voor toepassingen op beton en asfalt ondergronden.

Wegenverf belijning parkeerplaats

Wegenverf op de belijning van uw parkeerplaats blijft doorgaans een jaar duidelijk zichtbaar.

Wat zijn de eisen?

Als eigenaar van een parkeerplaats heeft u vast duidelijke eisen voor de duurzaamheid van de belijning op uw parkeerplaats. Iedere vorm van belijning heeft namelijk een andere levensduur. Waar wegenverf doorgaans een levensduur van een jaar heeft, blijft 2-componentenverf al snel vier jaar zitten. Ook dit hangt weer af van de belasting van de belijning van uw parkeerplaats. Uw eisen zijn dus erg belangrijk bij het kiezen van de geschikte materialen voor het belijnen.

Laat Markeer u helpen

Wanneer u op zoek bent naar professionele belijning op uw parkeerplaats bent u bij Markeer Wegenlijnbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen u precies vertellen wat de verschillen zijn tussen wegenverf en andere materialen. We denken graag met u mee over de toepassing van belijning op uw parkeerplaats. Het aanbrengen van de belijning is bij ons ook in goede handen. Voor de belijning van uw parkeergarage kunt u overigens ook bij ons terecht. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over wegenverf in het algemeen of als u vragen heeft over onze diensten.