Type 2 wegmarkering

Type 2 markeringen

Zichtbaarheid in de avond/nacht


Type 2 markeringen hebben nu de norm gezet, dankzij verbeterde zichtbaarheid 's nachts en bij slecht weer. Dit komt door type 2 parels die de reflectie verbeteren en de druppelvormige applicatie die water snel afvoert.

Dit vermindert materiaalgebruik met maximaal 30% zonder de levensduur te verkorten en vermindert geluid met 5-10 dB. We hebben gespecialiseerde machines om deze markeringen aan te brengen en zijn klaar om al uw markeringbehoeften te vervullen, vergelijkbaar met traditionele markeringen.

Type 2 Parels

De Sleutel tot Verbeterde Reflectie

Een van de cruciale elementen die type 2 markeringen zo effectief maken, zijn de zogenaamde type 2 parels.

Deze parels zijn verantwoordelijk voor een opmerkelijk hogere reflectiecapaciteit. Dit betekent dat deze markeringen beter zichtbaar zijn onder verschillende omstandigheden, zelfs wanneer de lichtomstandigheden minder gunstig zijn.

Efficiënte Waterafvoer

Efficiënte Waterafvoer van Type 2 Markeringen

Een ander voordeel van type 2 markeringen is hun druppelvormige applicatie. Deze vorm zorgt voor een snelle afvoer van water, waardoor de markeringen effectief blijven, zelfs bij regenachtig weer.

Hierdoor wordt aquaplaning verminderd en blijft de zichtbaarheid op natte wegen gewaarborgd.

Milieuvriendelijk en Geluidsreducerend

Duurzaam en Stil

Type 2 markeringen dragen ook bij aan een duurzamere infrastructuur. Ze kunnen het materiaalverbruik tot wel 30% verminderen zonder de levensduur van de markeringen te beïnvloeden.

Dit resulteert in minder verspilling en lagere kosten op de lange termijn. Daarnaast kunnen ze een geluidsreductie van 5 tot 10 decibel bieden, wat bijdraagt aan een stillere en meer leefbare omgeving.

Specialistische Machines voor Precisie

Geavanceerde Apparatuur

Om type 2 markeringen nauwkeurig aan te brengen, hebben we specialistische machines aan ons materieel toegevoegd.

Dit stelt ons in staat om opdrachtgevers te bedienen met de hoogste precisie en kwaliteit, ongeacht het type markering dat vereist is.

Naadloze Overgang

Het Aanbrengen van Type 2

Hoewel type 2 markeringen geavanceerd lijken, is het aanbrengen ervan verrassend vergelijkbaar met dat van traditionele markeringen. Dit maakt de overstap naar deze nieuwe standaard soepel en efficiënt voor professionals in de wegmarkeringindustrie.

Kortom, type 2 markeringen bieden een reeks indrukwekkende voordelen, van verbeterde zichtbaarheid tot milieuvriendelijkheid en geluidsreductie. Het lijkt erop dat deze innovatieve markeringen de toekomst van de wegmarkeringindustrie vertegenwoordigen, en wij staan klaar om onze klanten te ondersteunen bij het benutten van deze voordelen..
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.