Offerte aanvragen

Markeringen Hilversum

Markeer sinds 1968

Wilt u de veiligheid in en rond uw pand verhogen door wegmarkeringen aan te brengen? Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Markeer in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wegmarkeringen voor veelzijdige toepassingen. We kijken graag met u mee wat voor u de meest efficiënte en veiligste oplossing is, markeringen Hilversum.

De term wegmarkering is een verzamelterm voor alle strepen, pijlen haaientanden en (doorgetrokken en onderbroken) lijnen die u op een wegdek of vloer aantreft. De doelstelling van deze visuele informatie op de grond is om een stroom gebruikers letterlijk in goede banen te leiden. Hierdoor ontstaat er een structuur in het gebruik van de locatie wat de veiligheid van het gebruik van de faciliteiten zeker ten goede komt.

Toepassingen van (weg)markeringen

(Weg)markeringen worden zeer veel toegepast. In eerste instantie zult u denken aan alle belijningen en pijlen die u op straat tegenkomt, maar als u verder kijkt ziet u veel meer visuele instructies om u heen. Ook veel bedrijven maken immers veelvuldig gebruik van wegmarkeringen. Markeringen Hilversum. 

Denk hierbij aan de volgende toepassingen:

• Magazijnbelijningen
• Belijningen voor parkeergarages, parkeerplaatsen of andere parkeergelegenheden
• Veiligheidsbelijningen
• Belijning in winkels, kantoren, scholen en andere instellingen
• Belijningen om een speciaal punt aan te geven

Direct een offerte aanvragen

Meer weten over Markeringen?

Wilt u meer weten over Markeringen Hilversum, neem dan vandaag nog contact op met Markeer. Wij zijn dagelijks te bereiken via de telefoon 010-4378177 of via ons contactformulier op de website. Informeer dan ook gelijk naar al onze andere diensten en producten. Wij zijn sinds 1968 gevestigd en een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de markeringsbranche. Wegenlijnbedrijf

Markeer staat bekend als een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram