Terreinmarkering Schiedam

Markeer uit Schiedam, dé specialist in het belijnen en markeren van o.a. van snel(wegen), garagevloeren, parkeergarages, bedrijfsvloeren, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentrums, zebrapaden, opstelvakken, figuren, cijfers en dit allemaal volgens de Arbo Richtlijnen. Terreinmarkering Schiedam.

De juiste weg in Terreinmarkering

Terreinmarkering Schiedam bedrijf Markeer bestaat sinds 1968 en is daarmee een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren. We zijn ervan overtuigd dat u al heel wat door Markeer aangebrachte terreinmarkeringen en markeringen op wegen, in en om bedrijven, scholen, luchthavens en parkeerplaatsen heeft gezien.
Vanuit onze historie neemt terreinmarkering/markeren een belangrijke plaats in binnen onze activiteiten. De term terreinmarkering/(weg)markering is een verzamelterm voor alle aangebrachte terreinmarkeringen op het wegdek. Markeer zorgt (weg)markering op openbare wegen, op bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Onder terreinmarkering/(weg)markering vallen naast de bekende strepen op de weg ook magazijnmarkeringen, markeringen op parkeerplaatsen, veiligheidsmarkeringen, markeringen om verzamelpunten te markeren. Terreinmarkering Schiedam.

Onze diensten

Waar bestaat de belijning uit?

Terreinmarkering Schiedam kan uit diverse materialen bestaan, afhankelijk van uw behoeften. Wij bespreken graag welke vorm van terreinmarkering Schiedam het meest geschikt is voor uw situatie. Enkele veelvoorkomende terreinmarkeringen/markeringen zijn:

• Thermoplast: Thermoplast wordt vooral gebruikt voor wegmarkeringen en is geschikt voor intensief gebruikte vloeroppervlakken. Het wordt verwarmd en op het wegdek aangebracht. Voor kleinere oppervlakken gebruiken we sprayplast.
• Coating: Met coating geeft u een groter oppervlak kleur, zoals epoxy-coatingen voor kleurvlakverdeling op uw vloer.
• Wegbelijning: Wegbelijning is de traditionele manier om belangrijke punten aan te geven en kan worden aangebracht met grondverf of vloercoatingen. Bespreek de mogelijkheden voor terreinmarkering Schiedam met ons.

Voor eenvoudige(re) projecten volstaat een enkel veiligheidsplan/verkeersplan, maar bij complexere situaties zijn mogelijk meerdere faseringen/tekeningen vereist. Het ontwerpen van veiligheids- en verkeersplannen gebeurt aan de hand van digitaal verkregen kaartmateriaal, met oog voor terreinmarkering Schiedam.
Terreinmarkering Schiedam
bedrijfshal belijning Schiedam

Soorten belijningen

Bij Markeer uit Schiedam kun je terecht voor verschillende soorten belijningen, hieronder een overzicht:

• Belijning magazijn
• Belijning parkeerplaatsen
• Belijning parkeergarages
• Belijning wegen
• Belijning bedrijfshallen
• (vloer)coatings

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor alle soort belijningen

Markeer uit Rotterdam is een buitengewoon vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het aanbrengen van belijning en biedt een scala aan indrukwekkende diensten op dit gebied. Wij zijn er altijd om aan uw zijde te staan, of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente visuele markeringen. Onze expertise omvat het aanbrengen van belijning op verschillende locaties, waaronder wegen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen en sportfaciliteiten. Bovendien bieden we professionele ondersteuning bij het opstellen van verkeersplannen. Bij Markeer uit Rotterdam kunt u erop vertrouwen dat u een op maat gemaakt advies ontvangt dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze toewijding aan duurzame oplossingen is ongeëvenaard. We begrijpen dat de belijning die we aanbrengen niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en bestand tegen de tand des tijds. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw belijning niet alleen zichtbaar is, maar ook langdurig en slijtvast, zodat u kunt vertrouwen op een blijvend resultaat.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op klanttevredenheid. Bij Markeer uit Rotterdam streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. We geloven dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom gaan we altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat onze diensten aan uw specifieke wensen voldoen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Dus, als u op zoek bent naar betrouwbare professionals om uw belijningsbehoeften aan toe te vertrouwen, hoeft u niet verder te zoeken. Markeer uit Rotterdam staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw omgeving niet alleen veiliger en functioneler wordt, maar ook esthetisch aantrekkelijk met een duurzaam zichtbaar resultaat waarop u kunt rekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke project met ons te bespreken. Wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.
Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor de routebeschrijving
Klik hier voor verkeersmaatregelen
Direct een offerte aanvragen
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.