Offerte aanvragen

Veiligheidsplan Gouda

Markeer sinds 1968

Markeer Traffic Service BV is een BRL-9101 gecertificeerd bedrijf, welke gespecialiseerd is in het verzorgen van verkeersmaatregelen conform CROW 96B. Hierin maken wij ons sterk in het ontzorgen van onze opdrachtgevers. In overleg met de opdrachtgever, gemeenten etc. bekijken wij de verkeerssituatie en ontwerpen een passend veiligheidsplan/verkeersplan. Veiligheidsplan Gouda.

Het contact met de betreffende instanties en het aanvragen van de benodigde vergunningen wordt volledig door ons gerealiseerd. Met een gedreven team plaatsen, onderhouden en demonteren wij vakkundig de verkeersmaatregel(en). Het inzetten van de landelijk gecertificeerd verkeersregelaars en of BRL-9101 gecertificeerde ondersteuningsploegen behoren tot de mogelijkheden.

Veiligheidsplan en/of verkeersplan

Een goed veiligheidsplan/verkeersplan is de basis voor een project. Aan de hand van dit plan word er bepaald welke tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst dienen te worden in de tijdelijke situatie. De tijdelijke verkeersmaatregelen worden bepaald middels de richtlijnen (CROW 96A en B). Binnen deze richtlijnen wordt er in samenspraak met de opdrachtgever een veiligheidsplan/verkeersplan opgezet. Dit veiligheidsplan/verkeersplan zal dienen als ondersteuning bij de aanvraag voor de vergunningen. Veiligheidsplan Gouda.

De verkeersmaatregelen worden aan de hand van deze tekening geplaatst en kan het de start zijn van verschillende fases van een project. Het uiteindelijke doel is het verkeer zo min mogelijk hinder laten ondervinden, zodat de werkzaamheden doorgang kunnen vinden. Het veiligheidsplan/verkeersplan dienst aan alle regels binnen de regelgeving te voldoen (CROW, ARBO, RVV).

Voor eenvoudige(re) projecten is een enkel veiligheidsplan/verkeersplan voldoende. Voor complexere situaties kunnen er meerdere faseringen/tekeningen gewenst zijn. Het ontwerpen van de veiligheidsplannen/verkeersplannen gebeurt middels digitaal verkregen kaartmateriaal.

Aanvraag van vergunningen

Verkeers- en veiligheidsplan

Markeer is de verbindende factor tussen de wensen van u als opdrachtgever en de eisen van de verschillende wegbeheerders. Bij het aanvragen van vergunningen, doen van meldingen en verzoeken van toestemmingen kan Markeer zorgdragen voor de juiste route.

Verkeersregelaars

Voor het zo soepel mogelijk verlopen en zo min mogelijk hinder hebben van de verkeersmaatregelen wordt er ook regelmatig gekozen voor een verkeersregelaar. Deze zorgt voor de veiligheid van de werkmannen en weggebruikers gedurende de verkeersmaatregelen. Deze zijn met een minimale inzet 4 uur bij ons te bestellen. Bij annulering van de verkeersregelaar, dient dit uiterlijk 2 dagen van tevoren gebeuren. Anders zijn wij genoodzaakt om de bestelde uren in rekening te brengen.
Direct een offerte aanvragen

Meer weten?

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor wegmarkeringen

Markeer uit Rotterdam is een zeer aansprekend bedrijf voor het aanbrengen van uw wegmarkering en voetpad markering. We staan voor u klaar om een tijdelijke- of permanente visuele informatie aan te brengen op onder andere wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, bedrijfshallen en sportaccommodaties.

Maar ook voor het opstellen van een verkeersplan u bij ons terecht. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een advies op maat. Wij staan in voor duurzame oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een zichtbaar resultaat.
Wilt u uw mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, Veiligheidsplan Gouda.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram