Grondmarkering

Heldere, veilige markeringen in één oogopslag duidelijk

Grondmarkering is overal. Zeker in een bedrijf, kantoorpand of opslagruimte is een goede markering van de vloer noodzakelijk. Het zorgt voor structuur en veiligheid. Markeer is de specialist in wegenbelijning én inpandige aanleg van markeringen op vloeren. Al vijftig jaar worden wij ingeschakeld voor verschillende klussen op het gebied van vloer- en grondmarkering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag met u naar de meest efficiënte en veilige opties. Neem vandaag nog contact op en vraag een offerte bij ons aan!

Grondmarkeringen laten aanbrengen door een professional

Het aanbrengen van grondmarkeringen kunt u beter overlaten aan een professional. In veel bedrijfsomgevingen is het aanbrengen van heldere grondmarkeringen noodzakelijk. Tekens op de grond worden gebruikt om te communiceren. Niet alleen verkeersregels, maar ook regels binnen het bedrijf. Denk aan pijlen, afbakeningen of richtingaanwijzingen. Een goede grondmarkering zorgt voor duidelijkheid in één oogopslag bij werknemer, klant of bezoeker. Door hiervoor een professional zoals Markeer in te schakelen, bent u verzekerd van vakwerk en een hoge kwaliteit grondmarkering.

Waar bestaat grondmarkering uit?

Grondmarkering kan uit een heleboel verschillende soorten materialen bestaan. Wat voor soort materiaal het meest geschikt is, verschilt per situatie. Wij bespreken dan ook graag met u welke vorm van markering het meest geschikt is. Een aantal veel voorkomende markeringen:

  • Thermoplast: Thermoplast wordt voornamelijk gebruikt op wegmarkeringen. Het is een kunststof die na verhitting op het wegdek trekt. Het is geschikt voor intensief gebruikte vloeroppervlakken. Thermoplast wordt ‘getrokken’, voor kleinere oppervlakken wordt sprayplast gebruikt.
  • Coating: Met een coating geeft u een groter oppervlakte kleur. Dit kan bijvoorbeeld met epoxy-coatingen. Geef uw vloer bijvoorbeeld een bepaalde kleur of kleurvlakverdeling.
  • Wegbelijning: Wegbelijning is de klassieke manier om signalen en belangrijke punten aan te geven. Dit kan met zowel grondverf als vloercoatingen. In overleg met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Belijning op de grond

Markeer: verbetert zichtbaarheid en duidelijkheid

Wij weten voor diverse soorten grond een passende belijnings- en markeringsvorm te kiezen. We gebruiken hiervoor wettelijk gekeurde materialen. Dankzij onze ervaring weten we vaak al snel wel type materiaal het meest geschikt is voor een bepaalde grondsoort. Ook weten wij in verschillende ruimtes te werken. Van grotere bedrijfscomplexen, opslagloodsen of magazijnen tot kleine ruimtes zoals een parkeergarage. U mag dus altijd kwaliteitswerk van ons verwachten. Markeer weet dan ook als geen ander welke eisen er voor een moderne, duurzame en goed zichtbare markering gelden.

Neem direct contact met ons op

Benieuwd wat Markeer voor u en uw bedrijf of instelling kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de verschillende wensen en eisen die u heeft. Ook nemen we graag een kijkje ter plekke om de situatie zelf te beoordelen. Dit verwerken wij vervolgens in een plan en ontwerp. Wij gebruiken hier de modernste technieken en apparatuur voor. Markeer is niet voor niets al meer dan een halve eeuw een begrip.