Markering parkeerplaatsen

Heeft u rond uw bedrijf een parkeervoorziening aangelegd? Dan is het handig om wegbelijning aan te laten leggen als markering van deze parkeerplaatsen. Hiermee voorkomt u dat iedere bezoeker zo maar ergens zijn voertuig plaatst. Met behulp van parkeerplaats markering kunt u op de meest efficiënte manier gebruik maken van uw parkeergelegenheid.

Belijning om huisregels te visualiseren

Hoewel het soms erg eenvoudig lijkt om een parkeervoorziening op een efficiënte en nette wijze te gebruiken, blijkt dit in de praktijk nog wel eens anders te zijn. Veel mensen plaatsen hun voertuig het liefst zo dicht mogelijk bij de ingang, zonder rekening te houden met andere belangen, zoals de minder validen.

U kunt dit voorkomen door wegbelijning aan te leggen, uw bezoeker zal hier niet gek van opkijken. De kans is groot dat uw bezoeker deze belijning zal missen als deze niet is aangebracht. We zijn in Nederland zo gewend aan wegbelijning, dat het pas opvalt als deze visuele instructies juist niet op de grond zijn aangebracht. Belijning is dus een uitstekende toepassing om huisregels te visualiseren.

Het belang van wegbelijning

In de praktijk is deze belijning onmisbaar op plekken waar veel mensen samenkomen. Deze visuele aanwijzingen bieden structuur op drukbezochte plaatsen zoals op parkeerplaatsen. Hiermee kunt u op de meest efficiënte manier gebruik maken van uw parkeergelegenheid en chaotische situaties voorkomen.

U kunt bijvoorbeeld wegbelijning gebruiken om de maatvoering van parkeerplaatsen aan te duiden. Hiermee voorkomt u dat mensen zich een ongewenst ruime parkeerplek toe eigenen terwijl dit helemaal niet noodzakelijk is. Daarnaast kunt u zorgen voor een snellere en vooral veiligere doorstroom van gemotoriseerd vervoer door één richting routes aan te geven. Tot slot kunt u de voetgangersgebieden of oversteekplaatsen duidelijk afgescheiden houden. De praktijk heeft uitgewezen dat u hiermee de kans op ongevallen en letsel kleiner maakt

markering parkeerplaatsen

Markeer, de specialist in markering van parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in markering van parkeerplaatsen? Dan kunt u prima bij Markeer terecht. Wij verzorgen als ruim 50 jaar markeringen en belijningen van parkeerplaatsen.

Voor iedere doelstelling hebben wij een geschikte oplossing. Denk hierbij aan het trekken van (doorgetrokken en onderbroken) lijnen, pijlen haaientanden en de markering van oversteekplaatsen. Uiteraard kunnen we werken met kleuren om voetgangersgebieden aan te geven en kunnen we speciale instructies op het wegdek aanbrengen zoals aanwijzingen over maximale snelheden of de plekken die gereserveerd zijn voor minder validen.

Informatie en persoonlijk advies over het markeren van uw parkeerplaats

Uiteraard kunt u bij ons rekenen op persoonlijk advies over het markeren van uw parkeerplaats. We kijken hierbij niet alleen naar de meest geschikte materialen om de markering aan te brengen, maar we denken ook met u mee over praktische zaken hoe u de parkeergelegenheid het beste kunt inrichten.

Wilt u vrijblijvend gebruik maken van onze ervaring en expertise? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook bij onze medewerkers terecht met al uw vragen over de belijning van uw parkeerplaats.