Wegmarkering bedrijven

Wilt u de veiligheid in en rond uw bedrijf verhogen door wegmarkering aan te brengen? Dan kunt u het beste terecht bij Markeer. Wij zijn al ruim 50 jaar actief en worden gezien als dé specialist op dit gebied. We kijken graag met u mee wat voor u de meest efficiënte en veiligste oplossing is.

De term wegmarkering is een verzamelterm voor de visuele instructies en aanwijzingen die op een wegdek worden aangebracht. Hierbij zult wellicht het eerste denken aan uw parkeerterrein, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wegmarkeringen kunnen immers ook binnen worden aangebracht in bijvoorbeeld fabriekshallen, scholen, grote winkelcentra en andere openbare gelegenheden. De doelstelling van deze visuele toepassingen is om een grote stroom mensen (letterlijk) in goede banen te leiden.

Wegmarkering bedrijf: waarmee onderscheiden wij ons?

Bij het aanleggen van een vloer of bestrating wordt de belijning gezien als finishing touch. Hiermee wordt het belang van wegmarkeringen en andere visuele instructies op de grond onderschat. Bedenk maar hoe de situatie zou zijn op een druk verkeersplein als er géén lijnen zouden liggen.

Binnen een bedrijf is dit uiteraard niet anders. Op een groot parkeerterrein zonder lijnen zou iedereen kriskras door elkaar rijden en overal de auto parkeren. In een magazijn zonder lijnen zouden de goederen ongeorganiseerd worden neergezet. Dit gaat niet alleen ten koste van de efficiëntie, maar ook van de veiligheid!

Mogelijkheden met betrekking tot wegmarkeringen in bedrijfspanden

Zoals u al uit het bovenstaande heeft kunnen opmaken, zijn er diverse mogelijkheden om wegmarkeringen in bedrijfspanden toe te passen. Met het aanbrengen van wegmarkeringen zorgt u voor een overzichtelijke uitstraling van het terrein van uw bedrijf. Er kan niet alleen op een efficiënte manier gebruik worden gemaakt van een beschikbare ruimte maar ook op een veilige manier.

Door het aanbrengen van de markeringen maakt u grenzen visueel. Denk aan het visualiseren van looppaden voor de voetgangers (vaak gemarkeerd met een kleur), het aangeven van gebieden waar alleen gemotoriseerd verkeer of vorkheftrucks mogen komen en het aanduiden van plaatsen voor de opslag van goederen.

wegmarkering

Informatie of persoonlijk advies over uw mogelijkheden in wegmarkeringen

Wegmarkeringen kunnen op een aantal manieren worden aangebracht. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten wegenverf, coating, thermoplast, koudplast of tape. De beste keuze tussen deze opties hangt af van de ondergrond en het gebruik. Uiteraard heeft u zeer veel keuzemogelijkheden in kleurstellingen en vormgevingen.

Wilt u ontdekken welke optie voor u het beste is? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Markeer voor informatie en persoonlijk advies. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en met u mee te denken over wat voor u de beste oplossing is. Uiteraard maken we gebruik van de modernste technieken en geavanceerde materialen op dit gebied. We laten graag zien waarom Markeer al meer dan een halve eeuw lang wordt gezien als dé specialist in wegmarkeringen die lijn brengt in het verkeer.