Offerte aanvragen

Wegmarkering Eindhoven

Markeer sinds 1968

Wegmarkering en grondmarkering zijn niet meer “weg” te denken uit onze samenleving. Zonder deze visuele aanwijzingen zou het een grote chaos worden, zeker op plekken waar veel mensen samen komen. Op een groot parkeerterrein zonder lijnen zou iedereen kriskras door elkaar rijden en overal de auto parkeren. In een magazijn zonder lijnen zouden de goederen ongeorganiseerd worden neergezet, wegmarkeringen Eindhoven.

Wegmarkering voor structuur en veiligheid

Wegmarkeringen zorgen voor een overzichtelijke uitstraling maar ook voor de veiligheid van iedere gebruiker. Daarnaast kan er door het aanbrengen van wegmarkeringen op een efficiënte manier gebruik worden gemaakt van een beschikbare ruimte. Het meest duidelijke voorbeeld van deze drie belangrijke voordelen van wegmarkeringen is te vinden in een fabriekshal of een haventerrein. 

Hier wordt een duidelijke visuele scheiding aangebracht. Er zijn looppaden voor de voetgangers (vaak gemarkeerd met een kleur), er zijn gebieden waar alleen gemotoriseerd verkeer mag komen en er zijn plaatsen aangegeven voor opslag van goederen, wegmarkeringen Eindhoven.

Het aanbrengen Wegmarkeringen

Verkeers- en veiligheidsplan

Er zijn een aantal methoden waarop wegmarkeringen kunnen worden aangebracht. Er kan gekozen worden voor een wegenverf, een coating, een thermoplast, een koudplast of tape. De beste keuze tussen deze opties hangt af van de ondergrond en het gebruik. Een wegmarkering kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Daarnaast kan er gekozen worden voor alle combinaties van kleuren.
Direct een offerte aanvragen

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor wegmarkeringen

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor wegmarkeringen

Markeer uit Rotterdam is een zeer aansprekend bedrijf voor het aanbrengen van uw wegmarkering en voetpad markering. We staan voor u klaar om een tijdelijke- of permanente visuele informatie aan te brengen op onder andere wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, bedrijfshallen en sportaccommodaties.

Maar ook voor het opstellen van een verkeersplan u bij ons terecht. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een advies op maat. Wij staan in voor duurzame oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een zichtbaar resultaat.
Wilt u uw mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, wegmarkeringen Eindhoven.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram