Belijning 2018-12-21T12:49:23+00:00

Belijning aanbrengen

De juiste weg in belijning

Belijningsbedrijf Markeer bestaat sinds 1968 en is daarmee een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren. We zijn ervan overtuigd daBet u al heel wat door Markeer aangebrachte belijningen en markeringen op wegen, in en om bedrijven, scholen, luchthavens en parkeerplaatsen heeft gezien.

Oplossingen in belijning

Markeer is actief in Nederland en daarbuiten op het gebied van markering en bewegwijzering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning en signalering in parkeergarages, ondergrondse garages, industriële hallen, op fabrieksterreinen, op parkeerplaatsen, in sporthallen en op sportvelden.

Onze ervaring, knowhow en betrouwbaarheid dragen dagelijks bij aan veiligheid op locaties waar mensen en mensen en voertuigen samenkomen.  Markeer is een klantgericht bedrijven. We denken graag mee bij de realisatie van het project, houden ons aan afspraken, waken over kwaliteit en dragen zoveel mogelijk bij aan duurzaamheid.

Belijning aanbrengen? De zichtbare oplossingen van Markeer

Elk markeerproject vraagt om een eigen belijning, en elke belijning stelt specifieke eisen aan het gebruikte materiaal. Belijning aanbrengen begint met een grondige analyse van de bestaande situatie en de gewenste situatie. Voor het aanbrengen van de gewenste belijning en markering werken we met diverse producten. Deze zijn optimaal afgestemd op belasting, duurzaamheid, verwerkingsmethodiek, gewenst onderhoud, gewenste frequentie van onderhoud enz. We werken o.a. met universele wegenverf op acrylbasis, geschikt voor vrijwel alle ondergronden maar ook met hoogwaardig markeringsmateriaal dat bij uitstek geschikt voor intensief belaste situaties. Voor elk type belijning en voor elke belasting hebben we de juiste oplossing.

Belijning en meer

Vanuit onze historie neemt wegmarkering een belangrijke plaats in binnen onze activiteiten. De term wegmarkering is een verzamelterm voor alle aangebrachte belijningen op het wegdek. Markeer zorgt wegmarkering op openbare wegen en op bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen. Onder wegmarkering vallen naast de bekende strepen op de weg ook magazijnbelijningen, belijningen op parkeerplaatsen, veiligheidsbelijningen, belijningen om verzamelpunten te markeren, enz.Wegmarkeringen zorgen voor een overzichtelijke uitstraling maar ook voor de veiligheid van iedere gebruiker. Van oudsher is Markeer aanwezig ‘op de weg’. Dankzij onze grote expertise zijn hier in de loop der jaren markeer werkzaamheden op luchthavens, haventerreinen, fabriekshallen, sporthallen en sportvelden aan toegevoegd. Dit maakt Markeer tot een sterke, veelzijdige partner voor al uw belijningen en markeringen.

Sterk in belijning van uw project

Markeer maakt zich sterk voor belijningen en markeringen die veiligheid, efficiëntie en helderheid duurzaam bevorderen.  Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op de eisen die aan moderne, goed zichtbare belijningen en markeringen gesteld worden. Wilt u meer weten over Markeer? Wilt u uw project met een gedegen partner bespreken? Neem u voor alle mogelijkheden en een afgestemd voorstel voor uw project vrijblijvend contact op.