Voorbehandeling

Voorbehandeling

Van markeringen

Voor het aanbrengen van markeringen is het vaak nodig om de ondergrond voor te behandelen d.m.v. Borstelen, Stralen, of HD reinigen.
Door het voorbehandelen van de ondergrond creëren we een schone en opgeruwde ondergrond waarmee een goede hechting t.b.v. het aan te brengen materiaal wordt bereikt.

Borstelen

Borstelen is een uiterst effectieve methode om oppervlakken te reinigen en ongewenst vuil en aanslag te verwijderen, terwijl de integriteit van de ondergrond zorgvuldig wordt behouden.

Om deze taak tot een succesvol einde te brengen, maken vakmensen gebruik van speciaal ontworpen borstels die zijn afgestemd op de aard van het te behandelen materiaal en de mate van vervuiling. Door het zorgvuldig selecteren van de juiste borstel en het beheersen van de borsteltechniek kunnen we ervoor zorgen dat het reinigingsproces minimaal schade toebrengt aan het oppervlak..

Stralen

Het stralen van de ondergrond wordt vaak gekozen bij het markeren van betonnen ondergronden.
Betonvloeren zijn vaak glad afgewerkt waardoor een optimale hechting niet altijd haalbaar is.

Door het aanstralen van de betonvloer wordt het oppervlak d.m.v. straalkogeltjes opgeruwd en heeft het aan te brengen materiaal de juiste ondergrond om een goede hechting te garanderen.

HD reinigen

Biologisch afbreekbaar

Met behulp van een 350 bar hogedruk unit reinigen wordt de ondergrond gereinigd.

Bij sterk vervuilde ondergronden gebruiken we een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel om zo het milieu niet onnodig te belasten bij onze werkzaamheden.

Vet, vuil en aanslag wordt tot in de poriën verwijderd waardoor het aan te brengen materiaal een goede hechting heeft.

Wij adviseren onze opdrachtgevers graag met het bepalen van de juiste methode van voorbehandeling op basis van de beschikbare ondergrond...
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.