Offerte aanvragen

(Vloer) coating

Veiligheid & duurzaamheid

Toepassingsmogelijkheden/mogeliVloercoatings zijn er voor allerhande toepassingen, afhankelijk van de ondergrond en gewenste duurzaamheid zal er een keuze gemaakt worden voor het juiste product. De functie van de ruimte is leidend als het gaat om de keuze voor het juiste product.

 Hygiëne speelt vaak een rol, maar ook veiligheid, chemische bestendigheid kan een rol spelen om een vloercoating aan te brengen.
Er is een tweedeling te maken in producten op basis van PU en epoxy basis. Elke coating heeft zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden in afwerking.

Doel

Een van de mogelijke doelen van een vloercoating kan zijn om de ruimte esthetisch te verfraaien, maar ook om de ondergrond beter te kunnen reinigen of vloeistofdicht te maken. 

Ten behoeve de stroefheid is het mogelijk een additief toe te voegen, waarna het oppervlak tevens anti-slip is.

Voor specifieke buiten situaties of op de openbare weg kan er 2 componenten koudplastic toegepast worden. Kenmerkend bij dit product is de grove oppervlakte structuur (anti-slip) ten behoeve van de veiligheid en tevens duurzaamheid bij zware en intensieve belasting.

Afhankelijk van het gewenste oppervlak, toepassen van routes, belijning, standaard of afwijkende symbolen, met of zonder antislip, voorzien wij u graag van advies voor het best toe te passen product voor uw specifieke situatie.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handsetcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram