Reflecterend thermoplastisch markeringsmateriaal

Geveko is een toonaangevend wegenlijnbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige methoden voor wegmarkering. Met de Geveko-slof-methode, gebaseerd op de KOMO BRL 9141-norm voor wegmarkeringsmaterialen, heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in de industrie.

De Geveko-slof-methode is een geavanceerde benadering van wegmarkering die zich onderscheidt door zijn duurzaamheid en effectiviteit. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strenge KOMO BRL 9141-norm, kan Geveko een betrouwbare en langdurige wegmarkering leveren die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden op de weg.

De KOMO BRL 9141-norm is een belangrijke standaard in de branche voor wegmarkeringsmaterialen. Deze norm waarborgt dat de gebruikte materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en geschikt zijn voor gebruik op openbare wegen. Geveko heeft zich gecommitteerd aan deze norm en streeft ernaar om producten te leveren die aan de hoogste eisen van duurzaamheid en veiligheid voldoen.

Als marktleider op het gebied van wegmarkeringen biedt Geveko een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, waaronder thermoplastische markeringen, koude kunststof markeringen en verschillende soorten verf en coatings. Deze materialen zijn allemaal ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren en de levensduur van de wegmarkering te verlengen.

Geveko's toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid heeft het bedrijf tot een vertrouwde partner gemaakt voor overheden, aannemers en wegbeheerders over de hele wereld. Met de Geveko-slof-methode en de naleving van de KOMO BRL 9141-norm blijft Geveko vooroplopen in de branche en draagt het bij aan veiligere en beter gemarkeerde wegen voor iedereen.
Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.