Thermoplast Apeldoorn


Thermoplast Apeldoorn is een veel toegepast materiaal om te markeren. Bij uitstek geschikt voor asfalt en betonnen ondergronden, mits voor behandeld met een primer. Het materiaal kan zowel machinaal als handmatig verwerkt worden bij een temperatuur van 190-200 graden Celsius. Lengtemarkeringen worden machinaal aangebracht, figuraties met diverse hulpmiddelen als duwbak, trekslof en/of mallen. Na het aanbrengen van de thermoplast Apeldoorn heeft het enkele minuten de tijd nodig om af te koelen waarna het relatief snel overrijdbaar is. De levensduur bedraagt, afhankelijk van de toepassing en verkeersintensiteit, 5-7 jaar. Thermoplast Apeldoorn, Wegenlijnbedrijf Markeer staat bekend als een van de oudste markeringsbedrijven van Nederland.

Onze diensten

Type 2 thermoplast Apeldoorn

Type 2 markeringen hebben onder diverse omstandigheden een verbeterde zichtbaarheid t.o.v. traditionele markeringen. Het grootste voordeel is de verbeterde nachtzichtbaarheid en de zichtbaarheid bij neerslag, welke behaald wordt door de vorm van de markeringen en het toepassen van type 2 glasparels. Bijkomend voordeel van het toepassen van dot of long-dot markering is de reductie van het te verbruiken materiaal tot wel 30% zonder aan duurzaamheid in te leveren en de geluidreductie van 5 tot 10 decibel.
Thermoplast Apeldoorn
bedrijfshal belijning Apeldoorn

Thermoplast aanbrengen

Het aanbrengen van thermoplast kan zowel handmatig als machinaal. Thermoplast is een vorm van kunststof die verhit wordt tot circa 190°C. Vanaf dit punt wordt het materiaal vloeibaar en kan het versmolten worden met het asfalt. Het vloeibare materiaal kan door middel van mallen handmatig aangebracht worden, maar met onze markeermachine kunnen we ook lengtemarkeringen aanbrengen. Na het aanbrengen van een laagdikte van drie millimeter zijn de markeringen al te overrijden direct na afkoeling. Hoelang dit proces exact duurt is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en andere lokale omstandigheden, maar duurt over het algemeen drie minuten.

Omdat thermoplast na drie minuten volledig afgekoeld is, kan het middel dus ook handmatig aangebracht worden middels een speciale gietemmer, mallen en gereedschap waarmee we de vloeibare thermoplast kunnen uitsmeren. De markeringen worden eerst uitgetekend op het kale asfalt, om er zeker van te zijn dat de thermoplast correct wordt aangebracht. In het geval van lijnmarkeringen gebruiken we onze markeermachine. Deze werkt vele male efficiënter bij het aanbrengen van rechte lijnen en is bovendien ook zeer accuraat.
In thermoplast zijn glasparels verwerkt. Deze minuscule deeltjes zorgen ervoor dat de thermoplast drie tot vijf keer langer mee gaat dan alternatieve markeringen. Bovendien zorgen de glasparels voor reflecties wanneer er licht op schijnt. De markeringen zijn hierdoor beter zichtbaar in het donker.

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor alle soort belijningen

Markeer uit Rotterdam is een buitengewoon vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het aanbrengen van belijning en biedt een scala aan indrukwekkende diensten op dit gebied. Wij zijn er altijd om aan uw zijde te staan, of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente visuele markeringen. Onze expertise omvat het aanbrengen van belijning op verschillende locaties, waaronder wegen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen en sportfaciliteiten. Bovendien bieden we professionele ondersteuning bij het opstellen van verkeersplannen. Bij Markeer uit Rotterdam kunt u erop vertrouwen dat u een op maat gemaakt advies ontvangt dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze toewijding aan duurzame oplossingen is ongeëvenaard. We begrijpen dat de belijning die we aanbrengen niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en bestand tegen de tand des tijds. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw belijning niet alleen zichtbaar is, maar ook langdurig en slijtvast, zodat u kunt vertrouwen op een blijvend resultaat.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op klanttevredenheid. Bij Markeer uit Rotterdam streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. We geloven dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom gaan we altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat onze diensten aan uw specifieke wensen voldoen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Dus, als u op zoek bent naar betrouwbare professionals om uw belijningsbehoeften aan toe te vertrouwen, hoeft u niet verder te zoeken. Markeer uit Rotterdam staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw omgeving niet alleen veiliger en functioneler wordt, maar ook esthetisch aantrekkelijk met een duurzaam zichtbaar resultaat waarop u kunt rekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke project met ons te bespreken. Wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.
Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor de routebeschrijving
Klik hier voor verkeersmaatregelen
Direct een offerte aanvragen
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.