Voorgevormde thermoplasten

Voorgevormde thermoplasten PREMARK

In de wereld van duurzaamheid en kleurvastheid schittert Markeer Wegenlijnbedrijf met zijn voorgevormde thermoplasten - PREMARK. Deze innovatieve oplossing biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, waardoor het de ideale keuze is voor diverse projecten.


Of het nu gaat om bescheiden kleinschalige projecten op de openbare wegen of om opmerkelijke creaties zoals speel- en verkeerstuinen, PREMARK staat klaar om de weg te wijzen. Met een assortiment van standaardsymbolen, tekens en spellen voor uw gemak, bieden wij echter ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp in te dienen. Onze vakmensen zullen uw visie tot leven brengen, met aandacht voor elk detail en volgens uw exacte specificaties.

Markeer Wegenlijnbedrijf - Voorgevormde Thermoplasten PREMARK

Het geheim van PREMARK ligt in het gebruik van thermoplasten als basis voor ons product. Dit resulteert in een uitzonderlijke duurzaamheid, kleurvastheid en uitstekende stroefheid, waardoor ongemakken tot het verleden behoren. De thermoplasten smelten en hechten stevig aan de ondergrond na het aanbrengen van een primer en verwarming. Na slechts enkele minuten afkoelen is het product klaar voor gebruik, klaar om de weg voor u te markeren.


Bij Markeer Wegenlijnbedrijf zetten we ons in voor de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Laat PREMARK uw projecten naar nieuwe hoogten tillen, terwijl we samen streven naar duurzame, kleurvaste en veilige oplossingen. Welkom in de wereld van PREMARK, waar we wegen markeren en kansen creëren.
Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2023
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.