Offerte aanvragen

Wegenverf Eindhoven

Markeer sinds 1968

Markeringen zijn bepalend in de structuur van het moderne verkeer. Zeker in Nederland zijn we gewend dat lijnen, symbolen en andere markeringen altijd goed zichtbaar zijn. Veel van deze markeringen zijn met een speciale wegenverf aangebracht. Markeer is dé specialist op het gebied van wegmarkeringen. We brengen wegenverf aan op openbare wegen, in opdracht van regionale en provinciale overheden, maar zijn ook prima in staat om maatwerk te leveren voor kleine en grote bedrijven, scholen en verenigingen. Met onze speciale wegenverf bent u verzekerd van een strak resultaat. Ontdek uw mogelijkheden en lees verder als u meer over de wegenverf van Markeer te weten wilt komen, wegenverf Eindhoven.

Wat is wegenverf?

De wegenverf van Markeer is een universele verf op acrylbasis die geschikt is voor vrijwel alle ondergronden. Dit maakt de verf zo geschikt als wegenverf, omdat geen ondergrond hetzelfde is. Onze wegenverf kan onder andere op stoeptegels, asfalt, klinkers en kinderkoppen aangebracht worden. 

Er zijn echter verschillende soorten asfalt, die variëren in samenstelling en het is daarom lastig om te voorspellen hoe goed de verf zal hechten. Over het algemeen blijft onze wegenverf een jaar goed zichtbaar. Dit is echter sterk afhankelijk van de ondergrond en de intensiviteit van het verkeer dat over de wegenverf rijdt of loopt. Voor een meer duurzame oplossing is onze thermoplast meer geschikt.

2 Componenten wegenverf

Verkeers- en veiligheidsplan

Ten behoeve van het aanbrengen van duurzame belijningen zijn er diverse mogelijkheden. De keuze voor het juiste product om de belijning aan te brengen is afhankelijk van de ondergrond, toepassing en de gewenste duurzaamheid. Er zijn wegenverven op water, epoxy en polyurethaan basis. Ieder product heeft zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten. Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever is het mogelijk de belijning of markering te voorzien van een blanke toplaag welke de levensduur aanzienlijk verlengd. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een passend advies, wegenverf Eindhoven.

Wegenverven op waterbasis Water gedragen wegenverf 1K & 2K 

Steeds meer populair is onze water gedragen wegenverf die zeer geschikt is voor verwerking in bedrijfshallen of parkeergarages waar het niet meer toegestaan is om met oplosmiddel houdende verf te werken. De ontwikkeling van dit product heeft de laatste tijd veel winst geboekt op het gebied van droogtijd en slijtvastheid zodat dit steeds meer een goed alternatief blijkt van de traditionele wegenverven. De voordelen ten opzichte van traditionele wegenverf is de milieubelasting. Door het ontbreken van vluchtige stoffen zijn water gedragen wegenverven bij uitstek geschikt voor toepassingen “binnenshuis”.

Direct een offerte aanvragen

Interesse in Wegenverf Eindhoven?

Markeer uit Rotterdam is een zeer aansprekend bedrijf voor het aanbrengen van wegenverf. We staan voor u klaar om een tijdelijke- of permanente visuele informatie aan te brengen op onder andere wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, bedrijfshallen en sportaccommodaties. Maar ook voor het opstellen van een verkeersplan u bij ons terecht. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een advies op maat. Wij staan in voor duurzame oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een zichtbaar resultaat. Wilt u uw mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, wegenverf Eindhoven.

ADRESGEGEVENS
Soerweg 19
3088 GR
Rotterdam
INLOG PERSONEEL
Inloggen
CONTACTGEGEVENS
BEDRIJFSGEGEVENS
KVK : 24217023
BTW : NL001885078B01

IBAN: NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright © 2023 All Rights Reserved
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram