Wegenverf Roosendaal

Markeringen zijn bepalend in de structuur van het moderne verkeer. Zeker in Nederland zijn we gewend dat lijnen, symbolen en andere markeringen altijd goed zichtbaar zijn. Veel van deze markeringen zijn met een speciale wegenverf aangebracht. Markeer is dé specialist op het gebied van wegmarkeringen. We brengen wegenverf aan op openbare wegen, in opdracht van regionale en provinciale overheden, maar zijn ook prima in staat om maatwerk te leveren voor kleine en grote bedrijven, scholen en verenigingen. Met onze speciale wegenverf bent u verzekerd van een strak resultaat. Ontdek uw mogelijkheden en lees verder als u meer over de wegenverf van Markeer te weten wilt komen, wegenverf Roosendaal.

Onze diensten

Wat is wegenverf?

De wegenverf van Markeer is een universele verf op acrylbasis die geschikt is voor vrijwel alle ondergronden. Dit maakt de verf zo geschikt als wegenverf, omdat geen ondergrond hetzelfde is. Onze wegenverf kan onder andere op stoeptegels, asfalt, klinkers en kinderkoppen aangebracht worden.

Er zijn echter verschillende soorten asfalt, die variëren in samenstelling en het is daarom lastig om te voorspellen hoe goed de verf zal hechten. Over het algemeen blijft onze wegenverf een jaar goed zichtbaar. Dit is echter sterk afhankelijk van de ondergrond en de intensiviteit van het verkeer dat over de wegenverf rijdt of loopt. Voor een meer duurzame oplossing is onze thermoplast meer geschikt.
Wegenverf Roosendaal
bedrijfshal belijning Roosendaal

2 Componenten wegenverf

Ten behoeve van het aanbrengen van duurzame belijningen zijn er diverse mogelijkheden. De keuze voor het juiste product om de belijning aan te brengen is afhankelijk van de ondergrond, toepassing en de gewenste duurzaamheid. Er zijn wegenverven op water, epoxy en polyurethaan basis. Ieder product heeft zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten. Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever is het mogelijk de belijning of markering te voorzien van een blanke toplaag welke de levensduur aanzienlijk verlengd. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een passend advies, wegenverf Roosendaal.

Wegenverven op waterbasis Water gedragen wegenverf 1K & 2K

Steeds meer populair is onze water gedragen wegenverf die zeer geschikt is voor verwerking in bedrijfshallen of parkeergarages waar het niet meer toegestaan is om met oplosmiddel houdende verf te werken. De ontwikkeling van dit product heeft de laatste tijd veel winst geboekt op het gebied van droogtijd en slijtvastheid zodat dit steeds meer een goed alternatief blijkt van de traditionele wegenverven. De voordelen ten opzichte van traditionele wegenverf is de milieubelasting. Door het ontbreken van vluchtige stoffen zijn water gedragen wegenverven bij uitstek geschikt voor toepassingen “binnenshuis”.

Bij Markeer bent u aan het juiste adres voor alle soort belijningen

Markeer uit Rotterdam is een buitengewoon vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het aanbrengen van belijning en biedt een scala aan indrukwekkende diensten op dit gebied. Wij zijn er altijd om aan uw zijde te staan, of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente visuele markeringen. Onze expertise omvat het aanbrengen van belijning op verschillende locaties, waaronder wegen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen en sportfaciliteiten. Bovendien bieden we professionele ondersteuning bij het opstellen van verkeersplannen. Bij Markeer uit Rotterdam kunt u erop vertrouwen dat u een op maat gemaakt advies ontvangt dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze toewijding aan duurzame oplossingen is ongeëvenaard. We begrijpen dat de belijning die we aanbrengen niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook functioneel en bestand tegen de tand des tijds. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw belijning niet alleen zichtbaar is, maar ook langdurig en slijtvast, zodat u kunt vertrouwen op een blijvend resultaat.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op klanttevredenheid. Bij Markeer uit Rotterdam streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. We geloven dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom gaan we altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat onze diensten aan uw specifieke wensen voldoen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Dus, als u op zoek bent naar betrouwbare professionals om uw belijningsbehoeften aan toe te vertrouwen, hoeft u niet verder te zoeken. Markeer uit Rotterdam staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw omgeving niet alleen veiliger en functioneler wordt, maar ook esthetisch aantrekkelijk met een duurzaam zichtbaar resultaat waarop u kunt rekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke project met ons te bespreken. Wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.
Klik hier voor onze diensten
Klik hier voor de routebeschrijving
Klik hier voor verkeersmaatregelen
Direct een offerte aanvragen
Bekijk ons werk

Blomsma project

Bekijk project

Project Albert Heijn

Bekijk project

Project bij HTM

Bekijk project

Bedrijfsgegevens
24217023
NL001885078B01
Bankgegevens
NL05 RABO 0315 038 020
G-REK: NL38 RABO 0991 339 177
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.