Wegmarkering

Wilt u de veiligheid in en rond uw pand verhogen door wegmarkeringen aan te brengen? Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Markeer Traffic Service. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wegmarkeringen voor veelzijdige toepassingen. We kijken graag met u mee wat voor u de meest efficiënte en veiligste oplossing is.

De term wegmarkering is een verzamelterm voor alle strepen, pijlen haaientanden en (doorgetrokken en onderbroken) lijnen die u op een wegdek of vloer aantreft. De doelstelling van deze visuele informatie op de grond is om een stroom gebruikers letterlijk in goede banen te leiden. Hierdoor ontstaat er een structuur in het gebruik van de locatie wat de veiligheid van het gebruik van de faciliteiten zeker ten goede komt.

Toepassingen van wegmarkering

Wegmarkeringen worden zeer veel toegepast. In eerste instantie zult u denken aan alle belijningen en pijlen die u op straat tegenkomt, maar als u verder kijkt ziet u veel meer visuele instructies om u heen. Ook veel bedrijven maken immers veelvuldig gebruik van wegmarkeringen. Denk hierbij aan de volgende toepassingen:

  • Magazijnbelijningen;
  • Belijningen voor parkeergarages, parkeerplaatsen of andere parkeergelegenheden;
  • Veiligheidsbelijningen;
  • Belijning in winkels, kantoren, scholen en andere instellingen;
  • Belijningen om een speciaal punt aan te geven;

Wegmarkering voor structuur en veiligheid

Wegmarkering en grondmarkering zijn niet meer “weg” te denken uit onze samenleving. Zonder deze visuele aanwijzingen zou het een grote chaos worden, zeker op plekken waar veel mensen samen komen. Op een groot parkeerterrein zonder lijnen zou iedereen kriskras door elkaar rijden en overal de auto parkeren. In een magazijn zonder lijnen zouden de goederen ongeorganiseerd worden neergezet.

Wegmarkeringen zorgen voor een overzichtelijke uitstraling maar ook voor de veiligheid van iedere gebruiker. Daarnaast kan er door het aanbrengen van wegmarkeringen op een efficiënte manier gebruik worden gemaakt van een beschikbare ruimte. Het meest duidelijke voorbeeld van deze drie belangrijke voordelen van wegmarkeringen is te vinden in een fabriekshal of een haventerrein. Hier wordt een duidelijke visuele scheiding aangebracht. Er zijn looppaden voor de voetgangers (vaak gemarkeerd met een kleur), er zijn gebieden waar alleen gemotoriseerd verkeer mag komen en er zijn plaatsen aangegeven voor opslag van goederen.

wegmarkering

Het aanbrengen van wegmarkeringen

Er zijn een aantal methoden waarop wegmarkeringen kunnen worden aangebracht. Er kan gekozen worden voor een wegenverf, een coating, een thermoplast, een koudplast of tape. De beste keuze tussen deze opties hangt af van de ondergrond en het gebruik. Een wegmarkering kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Daarnaast kan er gekozen worden voor alle combinaties van kleuren.

Markeer Traffic Service voor het aanbrengen van uw wegmarkering

Markeer Traffic Service is een zeer aansprekend bedrijf voor het aanbrengen van uw wegmarkering en voetpad markering. We staan voor u klaar om een tijdelijke- of permanente visuele informatie aan te brengen op onder andere wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, bedrijfshallen en sportaccommodaties. Maar ook voor het opstellen van een verkeersplan u bij ons terecht. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een advies op maat. Wij staan in voor duurzame oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een zichtbaar resultaat.

Wilt u uw mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.